Tuburi flexibile, la o calitate superioară

Încă de la începutul activității PRO INVEST, ne-am propus să oferim clienților și partenerilor noștri materiale de calitate, care să se ridice la standardele pe care aceștia le așteaptă. Pentru a îndeplini acest obiectiv, am utilizat tehnologii performante și am ales cele mai eficiente soluții pentru a crea cele mai bune tuburi flexibile.

Tipul de îmbinare „double lock” folosit pentru îmbinarea înfășurărilor tuburilor flexibile simplu perete și îmbinarea „omega lock” folosită la tubulatura dublu perete permite realizarea de flexări extreme, fără să existe riscul ca tubul să „plesnească”. Cu alte cuvinte, aceste îmbinări oferă posibilitatea de a realizate curburi ale tubului în spații foarte mine (raze de racord mici). De asemenea, acestea ne dau posibilitatea de a oferi clienților noștri posibilitatea achiziționării tubulaturii sub formă de colac la lungimi mult mai mari față de standardul de 3-4 metri care există în acest moment pe piață.

Varianta la colac a tuburilor oferă clienților noștri retaileri avantajul de a putea comercializa, la rândul lor, diferite dimensiuni de tubulatură, în funcție de solicitarea clientului final. Mai mult, riscul de a rămâne cu prea multe resturi de 1 m sau 0,5 m este mult diminuat.

În aceeași ordine de idei, varianta tubulaturii la colac de diverse lungimi dă posibilitatea clienților noștri profesioniști să utilizeze o singură bucată de tub, fără a fi necesară mufarea mai multor bucăți. Aceasta va asigura lucrării finale o punere în operă mai ușoară, mai ieftină și cu un grad de etanșeitate mult mai bun.